Hastanemizin Hürriyet Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde 3 Aralık Engelliler Gününde Farkındalık Etkinliği Düzenlendi.
06 Aralık 2021

7 Kişilik Ekibimiz,4 Kişilik Halk Eğitim Ekibi Ve 22 Katılımcının katıldığı programda farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik düzenlendi

Etkinliklerde mutfakda  pasta , katılımcıların kendi emekleri ile sevdikleri renkler ile boyayarak yaptıkları biblo ve saksılar yapıldı.

Engelli hakları ile ilgili eğitim verildi.

Müzik ve Oyun Eşliğinde katılımcılarımıza hediyeleri takdim edildi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, Engelli Kardeşlerimiz İle İlgili Toplumsal Farkındalığın Artmasına, Onların Hayatlarını Kolaylaştıracak Yeni Adımlar Atılmasına Vesile Olmasını Diliyor, Bütün Engellerin Sevgi, Saygı Ve Dayanışmayla Aşılacağını Hatırlatarak, Tüm Engelli Vatandaşlarımıza Ve Onların Fedakâr Ailelerine Sevgi Ve Saygılarımızı Sunuyoruz.

• 2engeltrsm.jpg
  • 3engeltrsm.jpg